Revalidatie

Na een ziekenhuisopname nog revalideren? Dan bent u bij het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN),  aan het juiste adres. Ons revalidatieteam is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie, zoals zorg en behandeling na een beroerte, heupfractuur, nieuwe knie of heup, amputatie, na ziekenhuisopname in verband met een oncologische behandeling en overige aandoeningen.

Het GRMN biedt revalidatie op verschillende locaties in de provincie Utrecht. Dit zijn Birkhoven Park in Amersfoort , De Biltse Hof in Bilthoven, Sparrenheide in Driebergen en Daelhoven in Soest.
Het GRMN heeft, afhankelijk van uw indicatie, verschillende mogelijkheden om samen met u aan uw herstel te werken. Dit varieert van intern verblijf van een aantal weken op een van onze locaties en dagrevalidatie tot poliklinische begeleiding.

De deskundige medewerkers van het GRMN zijn ervaren in de behandeling en begeleiding van beperkingen die ouderen ervaren als gevolg van meervoudige- en complexe gezondheidsproblematiek.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op met het GRMN Opnamebureau.

GRMN Opnamebureau
(088) 513 17 17
opnamebureau@GRMN.nl

Het opnamebureau is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u aanvullende informatie vinden op de website van GRMN.

  

Logo GRMN