Love2Care - over werken in de zorg

Heeft het werken in de (ouderen)zorg je altijd aangetrokken?
Overweeg je een zorgopleiding te gaan volgen?
Heb je geen zorgachtergrond maar wil je het roer omgooien?
Wil je jouw competenties inzetten voor de zorg voor de medemens?

Maar weet je niet waar te beginnen?

Kom dan donderdag 12 maart 's ochtends naar het Love2Care event in Hilversum. Lyvore geeft, naast veel andere zorgorganisaties, die dag voorlichting over werken en/of leren in de zorg.

Noortje Linden en Jolanda de Vries (HR adviseurs) zijn samen met enkele zorgprofessionals aanwezig om je alles te vertellen over werken en/of leren in de zorg. Zij ontmoeten je graag met open armen!
: 12 maart 2019
: 09:30  - 12:30 uur
: MBO Hilversum, Arena 301

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »

Kom terug in de zorg - koffiemoment

Recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries zitten klaar om alle vragen over terugkeren in de ouderenzorg te bespreken. Van aantal uur, tot loopbaantraject. Van opleidingsmogelijkheden tot arbeidsvoorwaarden. Alles kan besproken worden.

Lees meer »