Het WSP weet wat belangrijk is bij ons

 “We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid en zijn één van de grootste werkgevers in Soest. Het is daarom ook belangrijk dat we middenin de maatschappij staan.”

In de zorg staan op dit moment veel vacatures open. Ook Lyvore zoekt nieuwe collega’s voor verschillende afdelingen. Lyvore kent als geen ander de weg op het gebied van ouderenzorg, revalidatie en dementiezorg en is op zoek naar medewerkers voor de wooncentra, in de zorg aan huis, op de ontmoetingscentra en bij Geriatrische revalidatie. Lyvore organiseert zelf regelmatig een banenmarkt en werkt daarbij ook nauw samen met het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort.
Lees hier verder

"Van de handel in brocante naar ouderen helpen onder de douche"

Een prachtig artikel vandaag in het AD over zij-instromers met passie voor de ouderenzorg. Samen met Mirjam Berntsen volgt Wessel het modulair opleiden traject, een samenwerking tussen MBO Amersfoort, ROC Midden-Nederland en zes zorginstellingen in de regio (waaronder Lyvore). Wil je weten waarom Mirjam en Wessel gekozen hebben voor de zorg? Lees dan gerust het artikel

Lees meer »

Lyvore Werkgever van de Maand

Jouw werk doet ertoe! Cliënten ontmoeten Lyvore wanneer ze voor moeilijke keuzes staan. Grote beslissingen, vaak op moeilijke momenten in het leven. Werk je voor Lyvore, dan maak je deel uit van die belangrijke momenten.

Lees meer »