Nationale ouderendag 1-10-2019

Zelf de regie houden

Op Nationale Ouderendag, 1 oktober, draait het om het vervullen van de individuele wensen van ouderen, variërend van op bezoek kunnen bij een familielid, het bijwonen en een concert of een andere bijzondere wens. Bij Lyvore proberen we niet eenmalig een wens te vervullen, maar hebben we dit geïntegreerd in onze aanpak.

Lyvore wil ouderen graag ondersteunen zo waardevol mogelijk ouder te kunnen worden. Daarbij hoort zelf regie kunnen houden op het leven en zelf keuzes kunnen maken.

We werken vanuit de relatiedriehoek cliënt-familie/naasten-professional. De samenwerking en verbondenheid in deze relatiedriehoek is de basis voor de begeleiding, zorg- en dienstverlening die Lyvore biedt.

Ben je een zorgprofessional en wil je hier meer over weten of deze aanpak zelf ervaren door een dagje mee te lopen? Bel of mail één van onze recruiters, Jolanda de Vries 06 – 232 46 391 of Noortje Linden 06 – 120 25 237 of werkenbij@lyvore.nl. We ontmoeten je graag!

"Van de handel in brocante naar ouderen helpen onder de douche"

Een prachtig artikel vandaag in het AD over zij-instromers met passie voor de ouderenzorg. Samen met Mirjam Berntsen volgt Wessel het modulair opleiden traject, een samenwerking tussen MBO Amersfoort, ROC Midden-Nederland en zes zorginstellingen in de regio (waaronder Lyvore). Wil je weten waarom Mirjam en Wessel gekozen hebben voor de zorg? Lees dan gerust het artikel

Lees meer »

Lyvore Werkgever van de Maand

Jouw werk doet ertoe! Cliënten ontmoeten Lyvore wanneer ze voor moeilijke keuzes staan. Grote beslissingen, vaak op moeilijke momenten in het leven. Werk je voor Lyvore, dan maak je deel uit van die belangrijke momenten.

Lees meer »