Kom terug in de zorg - koffiemoment

Ministers de Jonge en Bruins hebben deze week 3000 ex-medewerkers uit de zorg een brief gestuurd om hen te interesseren voor een terugkeer. Aansluitend hierop organiseert Lyvore op 5 November a.s. een koffie/theemoment waarop geinteresseerden - vrijblijvend - langs kunnen komen om de werkmogelijkheden te bespreken.

Recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries zitten klaar om alle vragen over terugkeren in de ouderenzorg te bespreken. Van aantal uur, tot loopbaantraject. Van opleidingsmogelijkheden tot arbeidsvoorwaarden. Alles kan besproken worden.

Is jouw interesse gewerkt? Meld je dan aan op werkenbij@lyvore.nl en kom op de koffie en in gesprek.

Meer informatie.

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »

Kom terug in de zorg - koffiemoment

Recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries zitten klaar om alle vragen over terugkeren in de ouderenzorg te bespreken. Van aantal uur, tot loopbaantraject. Van opleidingsmogelijkheden tot arbeidsvoorwaarden. Alles kan besproken worden.

Lees meer »