Quercus Kerstfair 2019

Kerstkransen voor vogels, warme chocolademelk, lekkere snacks en veel leuke en gevulde kramen. Dit is de kerstfair die op donderdag 19 december a.s. door locatie Quercus wordt georganiseerd.
De opbrengst is volledig voor de BELEEF TV. De Beleef TV biedt onze bewoners leuke activiteiten zoals gezellige liedjes van vroeger, mooie foto's en nog heel veel meer.
Birkhoven Park, Soesterweg 533 in Amersfoort kijkt uit naar jouw komst op donderdag 19 december a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur.

Quercus Kerstfair 2019

Op donderdag 19 december van 11.00 - 16.00 uur is de Quercus Kerstfair in Amersfoort. De opbrengsten zijn voor de BELEEF TV voor de bewoners.

Lees meer »

Baarnse Banenmarkt - 25-11-2019

Ben je op zoek naar een baan? Zoek je een leer-werkplek of wil je je orienteren wat de arbeidsmarkt je allemaal biedt? Kom dan langs en praat met verschillende werkgevers uit de regio. Zo kan Lyvore jou alles vertellen over het werken in de ouderenzorg. Maar ook voor leertrajecten, modulair leren of doorgroeimogelijkheden kun je onze recruiters Noortje Linden en Jolanda de Vries aanschieten.

Lees meer »