Maaltijdservice

Lekker eten is belangrijk. Het is een van de dingen die het leven mooi maakt. En het met elkaar aan de dis zitten is een gezellig en sociaal moment. De maaltijdvoorziening van Lyvore bereidt dagelijks een keuze uit drie smakelijke menu’s.

Daarnaast is het van essentieel belang gezond en gevarieerd te eten. Als uw eetlust afneemt, of u eet volgens een bepaald dieet, dan kunt u contact opnemen met de diëtiste bij Lyvore of uw vraag noteren op het contactformulier.

Smakelijk eten voor bewoners

Op Santvoorde kunt u elke dag tussen 12.00 en 13.15 uur een warme maaltijd genieten in het 55+ restaurant. Tot twee dagen van tevoren kunt u reserveren bij de receptie van Santvoorde. We zien u graag aan tafel!

Als u op Puntenburg woont, en u heeft zin een lekkere maaltijd, dan kunt bij Kok-s Mediair uw bestelling ophalen. Informatie kunt u aanvragen op web@koks-mediair.nl of u belt naar (06) 34 65 87 31.

Het restaurant Dalzicht in Soest, op de begane grond van Molenschot, biedt dagelijks heerlijk verse maaltijden, eenvoudig met een stukje kip, vegetarisch, of een meer luxueus maaltijd met een biefstukje en champignons staan regelmatig op de kaart. Tegenover de biljarttafel presenteert de kok van Dalzicht het dagmenu.

De vries verse Tafeltje Dekje maaltijden leveren zij door heel Nederland. U heeft keuze uit 130 verschillende maaltijden; van typisch Hollandse kost tot de internationale keuken. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerde voeding hebben wij de oplossing in huis. Benieuwd geworden naar alle maaltijden? Bel dan voor meer informatie over de mogelijkheden en de 130 maaltijden naar (0800) 023 29 75 of stuur een mailtje naar info@apetito.nl.

Thuis aan tafel

Blijft u liever thuis en geniet u daar uw maaltijd, dan kan dat natuurlijk ook. Er kunnen diverse redenen zijn waardoor u tijdelijk of permanent niet meer in staat bent zelf te koken. Voor de gemeente Soest (inclusief Soesterberg) heeft de SWOS een maaltijdvoorziening aan huis met koelvers, warm en vriesvers maaltijden (ook vegetarisch). Er kan rekening worden gehouden met uw dieet.

Prijzen

De prijs van de maaltijd hangt af van uw inkomen. U betaalt per onderdeel van de maaltijd. De prijs van een volledige maaltijd: soep, hoofdgerecht en dessert: koelvers: € 6,89; warm: € 7,28; een vriesvers hoofdmaaltijd kost € 4.47. Voor informatie belt u naar (035) 588 53 88 of u stuurt een e-mail naar maaltijden@swos.nl.