wijkverpleegkundige uitleg

"Liefde voor leren is voor alle leeftijden"

Jeannet, opleidingsadviseur 

Leren & Werken

Bij Lyvore zijn we groot voorstander van een leven lang leren. Dat is niet voor niets. Scholing en loopbaanontwikkeling werken twee kanten op. Jij krijgt meer plezier in je werk en hebt een beter carrièreperspectief en tegelijkertijd groeit de kwaliteit van onze organisatie.

Bij- en nascholing

In de zorg ben je nooit uitgeleerd. Daarom stellen wij jaarlijks een uitgebreide agenda op met opleidingen en workshops voor medewerkers. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers steeds met nieuwe technieken, situaties en eisen leren omgaan. Welke opleidingen, cursussen of bijscholingen je zal volgen, hangt natuurlijk voor een groot deel af van jouw persoonlijke ambities en belangstelling. Maar ook de behoefte van jouw team en de zorgvraag van de cliënten spelen een rol.

BBL Verzorgende IG/MZ

Lyvore investeert graag in het bieden van zorg en kwaliteit. Dit betekent dat wij investeren in onze medewerkers door verschillende opleidingsmogelijkheden aan te bieden. Ook toekomstige medewerkers zijn bij Lyvore van harte welkom, bijvoorbeeld door het volgen van de Beroeps Begeleidende Leerweg Verzorgende IG/MZ.

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)

Ben je een BOL student en heb je  zin in een bijzondere stage? Bij Lyvore hebben we verschillende stagemogelijkheden in de zorg maar ook in andere vakgebieden. Uiteraard allemaal wel zorg gericht.

Ben jij een zij-instromer?

Wil jij je laten omscholen? Heb je passie voor de zorg maar niet het benodigde papiertje? Samen met jou gaan wij graag op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om je te ontwikkelen tot een gediplomeerd zorgverlener.

Van VAG naar VIG

Heb jij een VAG diploma en zou je graag willen om/bijscholen naar VIG? Dan is een verkort leer-werktraject zeker wat voor jou!

Vind jouw vacature

Meer weten over Leren & Werken? 

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer wil weten over stage- en opleidingsmogelijkheden bij Lyvore. De medewerkers van ons Leercentrum geven graag antwoord op je vragen.
(088) 356 00 00
leercentrum@lyvore.nl

Ik heb mijn eerste stage bij Lyvore als een fijne stage ervaren. Ik vond een leerafdeling erg prettig werken en je leert niet alleen hoe de zorg gaat, maar je leert ook meer over teamverband met je collega’s. In de eerste twee weken moest ik wel erg wennen maar naar mate ik meer mijn eigen gang leerde gaan en meer leerde hoe alles in zijn werk ging, was het gewoon een gezellige, leuke en leerzame tijd waar af en toe ook plek was voor grapjes en dat creëerde een prettige sfeer op de werkvloer.
Rosanne | eerstejaars Bachelor Verpleegkundige