Revalidatie

Na een ziekenhuisopname nog revalideren? Dan bent u bij het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN), aan het juiste adres. Ons revalidatieteam is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie, zoals zorg en behandeling na een beroerte, een heupfractuur, een nieuwe knie of heup, een amputatie, na ziekenhuisopname in verband met een oncologische behandeling en overige aandoeningen.

Het GRMN heeft, afhankelijk van uw indicatie, verschillende mogelijkheden om samen met u aan uw herstel te werken. Dit varieert van intern verblijf van een aantal weken op een van onze locaties en dagrevalidatie tot poliklinische begeleiding. De deskundige medewerkers van het GRMN zijn ervaren in de behandeling en begeleiding van beperkingen die ouderen ervaren als gevolg van meervoudige- en complexe gezondheidsproblematiek.

Het GRMN biedt revalidatie op verschillende locaties* in de provincie Utrecht. Dit zijn Birkhoven Park in Amersfoort, De Biltse Hof in Bilthoven en Daelhoven in Soest.

* Per 1 november 2019 gaan de GRMN locaties in Bilthoven en Driebergen hun krachten bundelen. GRMN Bilthoven, locatie de Biltse Hof, gaat uitbreiden en GRMN Driebergen, locatie Sparrenheide, zal haar deuren per 1 november sluiten. Door samenvoeging van deze locaties kunnen wij de multidisciplinaire expertise en onze specialisaties versterken.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact op met het GRMN Opnamebureau.

GRMN Opnamebureau
(088) 513 17 17
opnamebureau@GRMN.nl

Het opnamebureau is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u aanvullende informatie vinden op de website van GRMN.

  

Logo GRMN