Dagbesteding cliënten

In ons ontmoetingscentrum bieden we allerlei activiteiten aan. Het is een fijne plek om een sportief potje biljart te spelen, de krant te lezen, te klaverjassen of gezellig een kop koffie te drinken en natuurlijk hoort daar soms een zelfgebakken stukje taart bij! Heeft u energie om actiever in beweging te komen? Dan kunt u meedoen aan bijvoorbeeld gymnastiek, koersbal of yoga. Kom op één van onze locaties een kijkje nemen en schuif gezellig aan.

Iedereen is welkom

Soms kan het vooruitzicht op een nieuwe dag een hele uitdaging zijn. Dit ervaart u bijvoorbeeld als u te maken krijgt met lichamelijke beperkingen of beginnende geheugenproblemen. Op de ontmoetingscentra van Lyvore dragen we op een inventieve en enthousiaste manier bij aan de invulling van uw dag. De deuren van Het Ontmoetingscentrum staan voor iedereen open. En dat geldt ook voor de mensen om u heen: uw partner, familie, vrienden en mantelzorgers. Zij zijn eveneens van harte welkom. Wanneer ze u gezelschap houden, staat ook voor hen de koffie klaar.

Het programma

Op Het Ontmoetingscentrum komen diverse ontmoetingsgroepen samen waar u één of meerdere dagen per week dagbesteding aangeboden krijgt en/of gebruik kunt maken van het activiteitenaanbod. U houdt uw lichamelijke en geestelijke conditie op peil en oefent ook uw sociale vaardigheden. Of u nu meedoet aan de gymnastiek, de geheugentraining of de creatieve activiteiten, u bent actief bezig om langer zelfstandig te blijven. Bovendien geeft uw deelname aan activiteiten binnen Het Ontmoetingscentrum uw partner, familie, vrienden of buren die thuis voor u zorgen, de tijd en gelegenheid iets anders te ondernemen. De Casemanager Dementie speelt een belangrijke rol in dit proces. Zij kan meedenken en u hierin ondersteunen.

Wilt u meer weten over de ontmoetingscentra van Lyvore, dan kunt u bellen naar één van De Coaches van Het Ontmoetingscentrum, zij geven u graag antwoord op uw vragen. Heeft u buiten kantooruren een vraag, dan kunt u het contactformulier invullen. Binnen enkele dagen wordt contact met u opgenomen.

Direct contact met

Het Ontmoetingscentrum Amersfoort
(033) 460 05 44

Het Ontmoetingscentrum Baarn
(06) 222 943 71

Het Ontmoetingscentrum Soest
(06) 300 019 53


Ook kunt u het contactformulierer gebruiken.