Palliatieve zorg thuis

In de laatste fase van uw leven kunt u bij Lyvore vertrouwen op zorg, ondersteuning en begeleiding die passen bij uw laatste, persoonlijke wensen. Palliatieve zorg thuis van Lyvore betekent meer dan alleen terminale zorg bieden of stervensbegeleiding verzorgen.

Ons deskundig team streeft er naar deze bijzondere periode van uw leven in uw eigen huis draaglijk te maken en waar mogelijk 'te verlichten'. Door persoonlijke en vertrouwde zorg te bieden aan u en de mensen om u heen, besteden we ook oprechte aandacht aan gevoelens van angst en verdriet.

De wijkverpleegkundigen en andere zorgmedewerkers van het team 'Palliatieve zorg thuis' werken samen met de vrijwilligers van Stichting de Luwte. Gedurende de laatste fase van uw leven bieden we ook bijzondere ondersteuning aan uw familie en vrienden.

Het is ook mogelijk de laatste levensfase door te brengen in een hospice, zoals Hospice de Luwte in Soest. In een huiselijke sfeer ondersteunen vrijwilligers u en de mensen om u heen 24 uur per dag. De zorg is in handen van onze gespecialiseerde verpleegkundigen van het team 'Palliatieve zorg thuis'.

Direct contact met

Het Ontmoetingscentrum Amersfoort
(033) 460 05 44

Het Ontmoetingscentrum Baarn
(06) 222 943 71

Het Ontmoetingscentrum Soest
(06) 300 019 53


Ook kunt u het contactformulierer gebruiken.