Thuis wonen

Om zelfstandig te kunnen blijven wonen, heeft u in sommige gevallen thuiszorg of andere vormen van extra hulp nodig. Zorg aan huis biedt u uiteenlopende vormen van ondersteuning, zoals bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging, individuele begeleiding, dagbehandeling en dagbesteding.

Onze hulp kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld als u revalideert, maar ook voor langere tijd. Eén keer in de week of diverse keren op een dag. Ook in de avonduren, in de weekends, op feestdagen en 's nachts kunt u op ons rekenen. Onze wijkverpleegkundige stelt samen met u vast welke zorg u precies zal ontvangen en op welke momenten.

Zorg aan huis van Lyvore werkt in Amersfoort, Baarn (inclusief Lage Vuursche) en Soest (inclusief Soesterberg) met kleine teams in uw wijk. Op deze manier ziet u zoveel mogelijk dezelfde vertrouwde gezichten.

Wilt u meer weten over Zorg aan huis van Lyvore? U kunt contact opnemen met de wijkverpleegkundige of cliëntadviseurs, zij denken graag met u mee. Of u gaat naar het contactformulier op deze website en stuurt dit naar ons op, binnen enkele dagen neemt één van de medewerkers contact met u op. 

Direct contact met

Het Ontmoetingscentrum Amersfoort
(033) 460 05 44

Het Ontmoetingscentrum Baarn
(06) 222 943 71

Het Ontmoetingscentrum Soest
(06) 300 019 53


Ook kunt u het contactformulierer gebruiken.